START WEB paket
START WEB paket je idealno rešenje za predstavljanje Vašeg biznisa na internetu.
START WEB paket je kompletna web prezentacija, kojom upravljate jednostavno bez bilo kakvog predhodnog znanja o izradi web sajtova.
START WEB paket Vam omogućava da sami ažurirate sadržaje na Vašem sajtu, editujete tekstove, menjate slike, dodajete proizvode... START WEB paket se prilagođava Vama.
   
Uloga i značaj interneta
Pojavom interneta stvorene su nove i bezbrojne mogućnosti tržišne komunikacije i jačanja imidža preduzeća. Značaj interneta je u tome što je, zahvaljujući lakoći korišćenja, multimedijskom karakteru, višestruko nižim cenama, lakoći objavljivanja i pojednostavljenju rada najbrži rastući komunikacioni medij. Koristi se za predstavljanje firme, kompanije preko njene internet stranice, slanje promotivnih mailova, web-oglašavanje i e-trgovanje.
Značaj interneta u izgradnji i unapređenju korporativnog imidža je što on dopušta interakciju s posetiocima, kao i veću kreativnu slobodu, znatno ubrzava transakcije, štedi vreme i omogućava pristup informacijama 24 sata dnevno. Značaj je i u tome što internet kao tržište svakim danom sve više raste. Promet preko interneta se svake godine udvostručava i ne pokazuje znakove slabljenja. Osim toga, preko specijalizovanih pretraživača i imenika dolaze poetioci koji su ciljno tržište, a takav kvalitet ciljanog marketinga nije moguće postići ni jednim drugim načinom reklamiranja.
Obzirom na razvijenost interneta, stalno povećavanje broja njegovih korisnika i ugleda, neophodno je da firma ili kompanija na kvalitetan način svoje poslovanje predstavi na internetu. Internet stranica na globalnom virtualnom prostoru postaje deo imidža (savremena firma koja posluje u interesu potrošača i društvenog napretka) i nužnost opstanka i razvoja firme u savremenom poslovanju, jer sve više i više preduzeća danas pruža svojim korisnicima podršku preko svojih internet stranica.
U Srbiji trenutno postoji 2,9 miliona korisnika interneta.
 
Kupovinom START WEB paketa dobijate:
 
Domen

Kupovinom START WEB paketa, dobijate 1 domen po izboru (co.rs, com, net, in.rs, nr.rs)
 
Dizajn

Nudimo Vam veliki izbor templejta, različitih boja i šablona, potpuno prilagodljivih Vašim potrebama.
 
Hosting

Nudimo Vam smeštaj za Vaš START WEB paket u veličini od 200MB (LIGHT HOST), uz najnovije tehnologije na Linux serverima.
 
Mail

Komunicirajte sa svojim klijentima. Kupovinom START WEB paketa, izaberite 1 e-mail nalog.

 
Unikatni dizajn zaglavlja

Kupovinom ovog paketa i odabirom odgovarajućeg templejta, na osnovu dostavljenih elemenata (logotipa, slika) dobijate od nas izradu zaglavlja koje odgovara identitetu Vašeg poslovanja.

 
Formiranje sajta

Kako bi Vam olakšali upravljanje sadržajem Vašeg sajta, mi ćemo Vam formirati izabrani templejt i prilagoditi početnu i kontakt stranu nameni sajta.
   
   
 
 
 
VAŠ BIZNIS JE KAO BILJKA, AKO JE NEGUJETE I ODRŽAVATE, DAĆE VAM LEPE I VREDNE PLODOVE!